Det er altid godt at have en advokat med på sidelinjen, når man køber et hus, så man ikke køber katten i sækken. Advokaterne kender lovgivningen, og kan se om købskontrakten nu også er skrevet korrekt og om der mangler noget man gerne lige vil have tilføjet. Nogle mennesker tænker måske, de penge vil jeg da gerne spare, og så laver de selv de papirer der skal til ud fra nogle skabeloner de finder på nettet. Jo, jo jeg taler af erfaring, man kan godt, men det kan også gå rivende galt. Så hellere gå med livrem og seler, og sove godt om natten. Vqa.dk har nogle dygtige og meget erfarende medarbejdere, og de ved hvad de har med at gøre. Så selvom man ikke lige bor i Københavnsområdet, så kan man sagtens få den juridiske hjælp man søger.

Boligkøb

Det er en vigtig beslutning, når man skal købe en ny bolig eller sommerhus, eller for den sags skyld skal i gang med at bygge selv. Det at skulle bygge selv, kræver at man sætter sig grundigt ind i byggeloven og får ansøgt alle de rigtige steder. Her ville jeg bestemt tage VQ Advokater med på råd, så jeg ikke på et eller andet tidspunkt, fik at vide at jeg havde opført et eller andet ulovligt. Jeg har selv været med til at ændre mit hus engang, og får så pludselig at vide at den ene at bygningerne ikke var lovligt opført, og her fik jeg en god hjælp fra vqa.dk.