Alternative måder at skåne miljøet på

Der findes allerede masser af gode måder vi kan skåne miljøet på, men vi bør konstant udvikle flere måder vi kan støtte vores grønne planet og sørge for det bedste miljø fremover. Her får du et par alternative måder, som de færreste kender til, hvor vi som virksomhed kan skåne miljøet.

Benyt plastikpaller i stedet for træpaller

What? skulle det nu være en fordel at bruge plastik frem for træ? Ja, i visse tilfælde kan det faktisk være en fordel og vi skal gerne uddybe hvorfor. Plastik paller kan rent faktisk genbruges mere end 100 gange og de har en levetid på ca. 15 år, oppe imod træpallernes levetid på ca. 2 maks 3 år.

Derudover har disse plastik paller i genanvendeligt slidstærkt plastik et 61% lavere CO2 udslip end de almindelige paller.

Indfør vegetardage i cafeteriet

En af de store CO2 syndere er kødproduktion, og endnu mere konkret oksekødsproduktion. Der er et enormt stort CO2 udslip ved forarbejdning af vores elskede kød, så en af måderne vi kan støtte miljøet på er ved at opfordre til kødfrie dage. Vi kan naturligvis ikke bestemme hvad de ansatte spiser i deres fritid, men vi kan opfordre dem til at prøve vegetarretter ved at serverer velsmagende og interessante retter uden kød i vores frokoststuer.

Sluk for standby enheder

Hvis ikke I allerede gør det, så er det en rigtig god idé at bede alle medarbejdere om at slukke for deres enheder når de går hjem i stedet for blot at sætte dem på standby. Det støtter miljøet!