Et Mercedes værksted er jo der, hvor man skal tage hen, når det er, men hvornår “er det” så?
Det er jo, når du ejer en Mercedes, for som du ved – og det ved folk også, der ikke ejer en Mercedes – så er der jo noget prestige i et eje sådan en, og det er ikke bare noget, man ejer, hvis man ikke har så meget at rutte med, og man skal gerne være lidt ved muffen for at købe sådan en, også selvom den er brugt.
Man gider jo også sjældent køre rundt i en brugt og gammel Mercedes, for skal man endelig eje en Mercedes, og det drømmer mange om, så skal man have sig en ny eller nyere Mercedes.
Og sådan en er valgt med omhu, for det skal være den, der er vildere end naboens.
Det er da klart, at der nok er nogle, som der har penge som skidt, der bare kaster dem efter en Mercedes, fordi de ved, det er et eksklusivt mærke, men så har de også råd til at køre den på et Mercedes værksted, og det er netop pointen, at man skal gøre.

Man tager altid på et Mercedes værksted

Man skal jo tage ens Mercedes hen til nogle, der har forstand på, hvad det er for en bil, som man har med at gøre her, og hvor de ved, hvad det er for en model, som der skal tages sig af, så de har det rette udstyr og formentlig også reservedele til at kunne klare den slags.
Måske fik man sådan et anbefalet, da man købte ens Mercedes til at starte med, eller også var der en endda en aftale, der fulgte med, da man købte denne bil, at man kunne køre på deres tilstødende værksted eller et andet værksted derude.
Man kører jo ikke ens Mercedes ud til et eller andet tilfældigt autoværksted, hvor de ikke lige ved, hvad det er for en bil, som man er dukket op med, og hvor de måske bare lige prøver sig frem.
Man elsker jo den her Mercedes, så man skal kærtegne den på alle områder, og det gælder bestemt også, når den skal på værksted.