Hvilken bedre måde at starte sommeren på end med en fest? Hvis du leder efter et arrangement, der kan få dig i humør til solskin og varme dage, så skal du ikke lede længere end til Marriott Hotel i København. Denne sommer er Grunkevent vært for en utrolig fest. Her er alt, hvad du behøver at vide om denne begivenhed, som du ikke må gå glip af. 

Event detaljer

Sommerfesten på Marriott Hotel finder sted den 28. juni fra kl. 18.00-7.00 den følgende dag. Der vil være mad, drikkevarer og underholdning hele natten, så der er noget for enhver smag. Hotellet byder på en smuk kulisse og gode faciliteter, der sikrer, at denne begivenhed bliver en begivenhed, som man husker. Derudover skal alle gæster være over 21 år, så medbring dit ID! 

Hvad man kan forvente ved arrangementet 

Sommerfesten vil indeholde mange forskellige former for underholdning, herunder live musikoptrædener og DJ’s, der spiller indtil om morgenen. Der vil også være masser af lækker mad til rådighed, samt alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer. Endelig er der særlige kampagner til rådighed ved arrangementet, såsom gratis shots til hver gæst kort efter midnat! Med disse spændende muligheder er det ikke underligt, at dette helt sikkert bliver en af Københavns hotteste events i sommersæsonen. 

Hvis du ønsker mere information om Grunkevent’s kommende sommerfest på Marriott Hotel i København eller hvis du ønsker at købe billetter nu, så tag dine venner i hånden, Se mere og gør dig klar til en uforglemmelig aften i byen!