Julen er vel overstået, og som så mange andre så havde jeg igen taget lidt for mange kilo på efter al den gode mad og ingen motion. Mit nytårs forsæt blev, motion som løb og fitness center til de dårlige dage. Det betød også at jeg lige måtte finde noget trænings eller fitness tøj, som jeg kunne bevæge og føle mig godt tilpas i. Det med at træne med en våd t-shirt var ikke lige sagen, så jeg måtte også kigge efter noget firnesstøj til mænd der var sved absorberende, og så jeg ikke blev kold mens jeg trænede. Min kone fortalte at jeg da bare kunne google fitness tøj mænd og så se hvad der kom frem – som sagt så gjort, og jeg skal love for at der var mange lækre sider og masser af lækkert fitness tøj til mænd som jeg godt kunne se mig selv i.

Fitness tøj til mænd

Jeg fandt en super lækker hjemmeside der hed dsconsult.dk – her var lige den slags fitness tøj jeg skulle bruge. Ikke bare var det rigtig smart træningstøj men det var også til priser der var til at betale. Så på den måde kunne jeg få hele mit trænings outfit til en god pris. Jeg bestilte mine varer, og jeg havde dem stort set dagen efter – så det må man da kalde hurtig levering – så var tøjet hjemme, og der var ingen vej udenom – på med tøjet og ud og løbe en tur – hvor var det en dejlig beslutning jeg havde taget.