Har du bemærket, hvordan wallstickers med tekst er blevet det, som mange mennesker har hængende derhjemme?
Man kan også have citater hængende på andre ting, men den slags er ved at blive udskiftet med det, som man kan sætte på væggen med klistermærker, for der er bare lidt flere udfoldelsesmuligheder med den her slags stickers, fordi man kan finde plads til det nogle flere steder, og man kan få det i flere størrelser, så man altid kan få plads til det derhjemme under ens særlige forhold, fordi man ikke er afhængig af et træskilt med et citat og dets størrelse, som der så ikke passer på væggen, efter man købte det på en ferie og tog det med hjem.
Man bliver jo lidt skuffet, når man troede, man havde plads til den slags, men man kan jo ikke måle på derhjemme, mens man er på ferie langt væk, så man tager chancen – og så var det et spildkøb, hvor man måtte tage til takke med, hvor man kunne få plads til det derhjemme, og det var slet ikke sådan, man havde forestillet sig, at det skulle se ud derhjemme.

De problemer har man ikke med wallstickers med tekst

Dette kommer du ikke ud for med wallstickers med tekst, og det er billigt at anskaffe sig, og så er det heller ikke så tungt at have med at gøre, så de fleste kan sætte dem op.
Det sværeste bliver mere, at man kan få det i vater, fordi man gerne vil have det til at hænge lidt lige, men det lærer man hurtigt, og ellers er det måske charmen ved det, at det ikke hænger helt lige.
Netop grundet den billige pris ender man med at kunne få plads til en hel del af de citater derhjemme, og så er der plads til dem i både køkkenet, de private værelser, stuen, andre opholdsrum, og ellers bare hvor fantasien sætter grænserne for den slags.
Man kan udskifte dem, som man finder nogle andre, der tiltaler en, og de er nemme at udskifte, så de fleste hurtigt kan finde ud af at gøre det.