Min dejlige lejlighed, trængte til en ordentlig omgang istandsættelse, der skulle males og gøres hovedrent i hele lejligheden, så den igen stod som ny. Jeg kontaktede maler-ingemann.dk som stod til at male i Søborg området, så det syntes jeg var dejligt, at jeg kunne bruge en af de lokale malere. Nu var det jo en lidt større omgang der skulle males, så jeg ville også lige have et godt tilbud på et godt stykke maler arbejde. Jeg gjorde som jeg plejede, indhentede 3 gratis tilbud fra maler søborg, så jeg også lige havde noget at sammenligne med. Det var så ud fra dette at jeg tog maler-ingemann.dk. Det viste jeg at jeg havde valgt rigtigt, for det var ngle rigtig søde malere der kom ud, og malede min lejlighed.

Maler Ingemann fra Søborg

Der var ingen uforudsete udgifter – det tilbud jeg fik, var også det jeg betalte. Ikke bare var malerne søde, men de var også effektive og udførte et super godt stykke kvalitetsarbejde. Jeg var glad for at det ikke var mig der skulle male hytten, for så havde det nok taget mere end dobbelt så lang tid som det gjorde med malerne fra Søborg. Det var dejligt at det var danskere der kom, for jeg kan ikke en dyt fremmedsprog, så det var meget nemt at kommunikere med dem, hvis der var noget jeg ønskede lidt anderledes. De lyttede, og gjorde et ihærdigt forsøg på at levere lige netop det jeg ville have. Jeg fik endda en ekstra bøtte maling bagefter.