Norge er et land, der ligger i den nordlige del af Europa. Det anses for at være et meget smukt land med sine bjerge, skove og søer. Befolkningen i Norge anses også for at være meget venlig og imødekommende.

Norge er et konstitutionelt monarki, hvilket betyder, at kongen eller dronningen er statsoverhoved, men at regeringen ledes af en statsminister. Norges nuværende statsminister er Erna Solberg.

Norge har en meget stærk økonomi, og landet anses for at være et af de mest velstående lande i verden. Nogle af Norges vigtigste industrier omfatter olie- og gasproduktion, fiskeri og skovbrug.

Norge er også medlem af NATO, og landet har spillet en meget vigtig rolle i organisationen siden dens oprettelse i 1949. Norge har også været en vigtig aktør i FN, og landet var et af de oprindelige medlemmer af FN, da det blev grundlagt i 1945.

Norge er et fantastisk sted at besøge, og det har noget at byde på for enhver smag. Fra de majestætiske bjerge og skove til de travle byer og den livlige kultur er Norge et land, som du aldrig vil glemme.