Der er godt nok kommet mange nye fremmedord i min ordbog, som jeg ikke lige ved hvad er – sådan har jeg det også med det der ord SEO – men jeg fik forklaret at det var noget med søgemaskine optimering, og som jeg forstår det, så handler det om hvordan man bliver placeret på Google. Men jeg kan jo tage fejl. Jeg var i hvert fald nød til at gøre noget under Corona pandemi krisen, hvis jeg skulle overleve med min virksomhed. Jeg fik ikke rigtig solgt noget, og butikken skulle være lukket – det var godt nok frustrerende. Jeg tog så fat på adhelp.dk som jeg fandt på nettet og som tog sig tiden til at give mig mange gode råd og vejledning i hvad jeg kunne gøre i min situation – og gav mig nogle muligheder for at optimere mit salg og for at tjene penge.

Nu kører det derudad med adhelp.dk

Gode råd var dyre, som man siger – men selvom at det kostede nogle markedsførings penge, så kunne det betale sig for mig at samle alle mine online aktiviteter et sted – og få en ny hjemmeside og en webshop – alt det hjalp adhelp mig med. Der kom langsomt gang i min forretning igen – og resultaterne taler for sig selv den dag i dag. Jeg tror at al det her net handel er kommet for at blive, og at der kommer meget mere af det – så jeg er glad for at jeg har et firma som adhelp.dk til at støtte og vejlede mig i alt det nye.