Det at have nogen af de bedste i landet til at undervise sig i Kundeservice og uddannelsen customer experience diploma class, gør at man anvender stedet Peopleteam.dk til sine medarbejdere og for den sags skyld også til en selv. Det er en virksomhed der selv anvender det de underviser i, og det er noget jeg bestemt godt kan lide – der er sammenhæng mellem det der siges / skrives og det der så udføres i praksis. Så stor ros herfra, for det kan de bare. Det at have en person som Peter Winther, en af landets førende loyalitets eksperter, som har beskæftiget sig med adfærdspsykologi, ledelse, salg, marketing, CRM og CEM samt loyalitets udvikling, alt sammen både stratetisk, taktisk, konceptuel og operativt niveau, til at undervise sig, var guld værd – en mand man skal opleve.

Peopleteam.dk super uddannelser

Jeg selv kan kun varmt anbefale deres customer experience diploma class – den har give mine medarbejdere og mig så meget lærerigt med hjem, og som vi kunne bruge med det samme. Peopleteam har også online kurser, som man kan anvende frem for fysisk møde, og det kan være godt i nogle tilfælde, men lige her, havde vi brug for at få uddannet nogle medarbejdere og mig selv, så vi selv kunne coache vores andre medarbejdere. Det er en win win situation som jeg ser det – og en investering i min virksomhed. Jeg er sikker på at mange firmaer kan vækste deres virksomheder ved at have en super god kundeservice, så Peopleteam er guld værd.