Det er ikke bare sådan at finde gode, stabile og loyale medarbejdere der matcher den eksisterende medarbejderstab, og som bare indgår i arbejdsgangen med det samme. Det kræver tid og ressourcer at skifte medarbejdere så det skal være den rigtige første gang. Jeg var selv kørt sur i det med at ansætte de nødvendige medarbejdere, ikke fordi det var noget der skete i tide og utide, men det tog bare meget af min tid, som jeg kunne bruge på mange andre mere profiterende opgaver. Derfor hyrede jeg karsberg.net til at rekruttere to medarbejdere for mig sidste år – og det viste sig at det var en god beslutning fra min side af. Vi fik ikke bare to nye medarbejdere der var fagligt stærke, men de matchede også de andre medarbejdere.

Rekruttering fra Karsberg.net

For mig betød det, at Rekrutteringsfirmaet sørgede for alt det “kedelige” med at søge efter de rette personer – og jeg kunne lave det jeg var bedst til – jeg fik de bedste medarbejdere ud af deres rekruttering, og for mig betød det mindre tid til oplæring, og indsættelse i diverse opgaver – de gik ind i den eksisterende medarbejderstab, og udførte deres arbejde efter en ugen. Tidsbesparende og økonomisk givende. Det var et meget professionelt arbejde at Karsberg.net udførte, de var meget grundige og gjorde et godt stykke benarbejde, og deres høje faglighed, gjorde at jeg fik de rigtige medarbejdere. Jeg vil til enhver tid igen benytte mig af deres kompetencer, for det var et godt rigtig samarbejde vi havde.